Sandra avatar

Jeg passer gjerne hunden din :)

Sandra

Maridalsveien C, 0175, Oslo
4 Gjentakende gjester
11 Bookinger
3 Anmeldelser

Om Sandra

Jeg er en voksen jente som savner å ha egen hund, da min Dogo Canario gikk bort ifjor etter sykdom. Jeg er veldig hundekjær og vil bli like glad i, og knyttet til din om jeg får passe h*n. Bor i nærheten av Akerselva der jeg går ofte både lengre og kortere turer, og det å ha en firbent turvenn gjør det enda mer hyggelig og motiverende å fortsette den gode rutinen jeg selv har kommet i. Det som bl.a gjør meg til en god hundepasser er at jeg aktiv, tålmodig og leken. Jeg har masse kos og kjærlighet å gi, samt at jeg kan sette grenser. Selv er jeg vokst opp med hunder og er godt vandt med både mindre og større hunder. Min søster og far har 3 hunder hver på hver sin kant og jeg vil ofte ta de med hjem til Oslo. Både søster og far sin hund har nettopp hatt et valpekull hver, så jeg har vært omringet av valper i sommer og det har jo selvfølgelig forsterket ønsket om egen hund. Selv har jeg også innsett at pr idag passer det meg bedre å være hundepasser, enn å ha egen fast. Om det dager jeg er satt opp på «ikke tilgjenglig» så må du gjerne høre med meg for det, da jeg ofte kan omrokkere på private planer. Jeg pleier å være ganske fleksibel. For å se om kjemien stemmer, book meg gjerne til en liten tur først. Slik kan du føle deg trygg på at hunden din har det bra med meg :) Gleder meg allerede til å få møte hunden din. Vil du gi meg en sjanse? :) Til nye som ønsker å booke: Jeg kan «kun» passe hunder som kan være alene en arbeidsdag, tilfelle jeg ikke kan ha med hund på jobb. (Dette gjelder ikke de hundene jeg allerede har avtale med eller er i kommunikasjon med :) ) Men du må gjerne høre med meg for det, da feks helger jeg har fri er det ikke noe problem :)

Sandra's hunder

Sandra har ingen hunder hjemme

Mer informasjon

Jeg har barn hjemme

Plassering

3 anmeldelser

Lille Balder har vært masse hos Sandra den siste uken, han har kost seg maks og gjensyns gleden er stor når Sandra kommer mot oss. Kommunikasjonen med Sandra er super fin og det har ikke skjedd en gang at hun ikke har svart. Jeg kommer absolutt til å be Sandra passe Balder igjen, og kan anbefale henne til alle=)

Det har vært lett å kommunisere med Sandra fra første stund. Sandra er veldig interessert i hund, og er nøye og flink. Hun sendte mange fine bilder i løpet av passet, noe som var veldig koselig. Vi kommer definitivt til å spørre Sandra om hundepass igjen!

Sandra har vært helt fantastisk med hunden min Oliver. Hun har et veldig godt øye og er kunnskapsrik og trygg. Ville anbefalt henne til alle!

Sandra

Maridalsveien C, 0175, Oslo

Sandra er midlertidig utilgjengelig

Slik booker du

Søk
Søk på postnummeret eller adressen din for å se godkjente, hjertevarme hundepassere i nærheten av deg.
Book din hundepasser
Når du har funnet den perfekte hundepasseren til hunden din, kan du sende en bookingforespørsel!
Meet & Greet
Arranger en meet & greet for å sikre at hundepasseren og hunden din passer godt sammen.
Klar ferdig gå!
Bookingen til hunden din begynner snart! Sørg for at du gir hundepasseren alt hunden din trenger: nok mat, en komfortabel seng, hundebåndet, veterinærkortet og favorittleketøy!