Dogley Banner
Dogley er nå en del av Gudog-familien! Du kan logge inn med Dogley-pålogging. Finn en kjærlig hundepasser i nærheten av dig og Gudog. Pålogging med Facebook er ikke tilgjengelig for øyeblikket. Hvis du vil logge på nå, kan du gjøre det med e-posten din og tilbakestille passordet ditt.
OM OSS

Om Gudog

Vår begynnelse i Skandinavia

Vår begynnelse i Skandinavia

Dogley ble opprettet i Skandinavia i 2016 da grunnlegger Thomas Keller hadde vanskeligheter med å finne feriepass for familiehunden Molly. Hun var absolutt ikke interessert i å være på hundepensjon, og det endte med at Thomas måtte ta saken i egne hender. Han laget en løsning der hundeeiere og hundeelskere hjelper til med å passe hverandres hunder, og hvor booking og betaling skjer i organiserte rammer på nett. Det var utgangspunktet for Dogley, som nå har slått seg sammen med Gudog for å gi trygg hundepass i det meste av Europa.

Gudog i tall

+30,000

Kjærlige hundepassere i Europa

8

Land

98%

5-stjerners anmeldelser fra hundeeiere

+1 million

Dager booket av hundeeiere på Gudog

Hvorfor velge Gudog?

Hos Gudog forstår vi at livet noen ganger er komplisert. Vårt mål er å gi deg trygghet når du reiser eller har avtaler uten å måtte bekymre deg for hundepass. Med veterinærdekning inkludert i alle bookinger, daglige bilder og oppdateringer, og hundepassere godkjent av Gudog-teamet, trenger du aldri å bekymre deg for hvor hunden din vil være når den ikke kan være med deg.

Hvorfor velge Gudog?

Hva trenger du?

Jeg er hundeeier

Jeg vil bli hundepasser