Våre tjenester

Våre tjenester

Leter du etter pass når du skal på ferie eller hjelper til med lufting noen ganger i uken? Hos Gudog hjelper vi deg med å finne og booke en hundepasser i ditt nærområde.

Døgnpass

Hundepass hjemme hos hundepasseren du velger. Våre hundepassere sørger for at hunden har det bra og får gå tur, lek og omsorg. Du må ta med egen mat til hunden din. Pris for døgnpass fra 250 kroner pr. dag.

Døgnpass
Dagspass

Dagspass

Et dagspass er pass i løpet av dagen, vanligvis om morgenen mellom kl. 8-9 til ettermiddagen mellom kl. 15-17, men det kan også være kortere eller i kveldstimene. Din hundepasser sikrer at hunden har det bra og får gå tur, lek og omsorg. Du må selv ta med egen mat til hunden din hvis den skal fores mens den blir passet. Pris for dagspass fra 175 kroner pr. dag.

Lufting

Har du ikke mulighet til å gå tur med hunden så ofte du ønsker? Finn en hundepasser som kan gå tur med hunden din så mye den trenger. 60 minutters turer for hunden din, veterinærdekning inkludert og henting og avlevering hjemme hos deg.

Lufting
Hund og hus

Hund og hus

Hundepasseren bor i hjemmet ditt og sørger ikke bare for pass av hunden din, men også alle andre kjæledyr du måtte ha. I tillegg til å ta godt vare på hunden din, overvåker de også hjemmet ditt, og håndterer oppgaver som å tømme postkassen, noe som gir deg et ekstra lag med sikkerhet mens du er borte. Prisen inkluderer pass av alle kjæledyr i husstanden og inkluderer både første og siste dag av bookingen, noe som gir deg full fleksibilitet med hensyn til avreise og retur. Prisene for "Hund og hus" starter fra 300 kroner per dag.

Gudog Garanti