Derfor skal du stole på oss!

Trenger du pass av hunden din mens du er på ferie, eller trenger du bare hjelp med et par hundeluftinger i uken? Hos Gudog kan vi hjelpe deg med å finne og bestille en lokal hundepasser som passer perfekt til dine behov.

Søk i ditt område

Skriv inn postnummeret ditt eller adressen din for å få en utvalgt liste over pålitelige og kjærlige dyrepassere i ditt område.

Pålitelige hundepassere

Alle hundepassere på Gudog er validert og godkjent av vårt sikkerhetsteam.

Verifiserte anmeldelser

Anmeldelser av hundepassere kommer fra Gudog-brukere som har gjennomført en bekreftet booking via Gudogs nettside eller app.

Søk i ditt område
Ta kontakt med hundepassere

Ta kontakt med hundepassere

Du kan kontakte opptil 10 hundepassere via Gudogs nettside eller app for å finne den perfekte hundepasseren for din firbente venn. Dere kan diskutere bookingdetaljer og snakke om din hunds unike karakteristikker, som kosthold, adferd, helsetilstand og treningsrutine. Vi anbefaler også at dere avtaler et møte før bookingen, for å sikre en harmonisk match mellom din hund og den potensielle hundepasseren.

Book den perfekte hundeeier

Når du har funnet den ideelle hundepasser til hunden din, så skynd deg å sende en bookingforespørsel for å sikre de ønskede datoene dine, da hundepassernes kalendere har en tendens til å fylles opp raskt.

Gratis avbestilling

Det er gratis kansellering av alle Gudog-bestillinger inntil 3 dager før bestillingen starter. Dette sikrer fleksibilitet og sikkerhet.

Sikre betalinger

Alle transaksjoner gjennomført via Gudogs nettside eller Gudogs app er sikret. Betalingen din blir oppbevart trygt til hundepassingen er fullført. Dette sikrer en problemfri og pålitelig opplevelse.

Book den perfekte hundeeier
Slapp av

Slapp av

Uansett om du er ute og reiser, trenger pass i dagtid eller bare en hundelufting, kan du være trygg i vissheten om at kjæledyret ditt er i trygge hender! Du kan forvente jevnlige fotoppdateringer og meldinger fra din hundepasser, og ha ro i sinnet, vel vitende om at hver bestilling hos Gudog er beskyttet av våre sikkerhetsfordeler.

Veterinærtrekk

i tilfelle av nødsituasjon.

Chat support og e-post

Bruk vår chatstøtte eller send oss en e-post, så hjelper vi deg så raskt som mulig!