Christopher avatar

Trygghet, mosjon og omsorg for din firbente venn

Christopher

Ullernchausseen C, 0284, Oslo
5 Gjentakende gjester
33 Bookinger
5 Anmeldelser
11 bilder
se alle
11 bilder
se alle
Sist sett på
to dager siden
Svarprosent
100%

Om Christopher

Er du en hundeeier som har det travelt innimellom på jobb, og det går lenge mellom luftig eller skal du på en kort reise? I tillegg ønsker du at din firbente skal være trygg med noen som elsker hunder like mye som deg og er tålmodig? Da håper jeg at jeg kan hjelpe deg! Jeg er en dyreglad mann som ikke har mulighet for egen hund nå, men gjerne vil ha kontakt med hunder og avlaste deg som har behov for det. Jeg er rolig, tydelig og godt dyrevant. Etter mange bookinger fra Gudog, så har jeg erfaring med ulike hunderaser som jack russel, labrador, puddel og cocker spaniel for å nevne noen. Flere hunder har blitt nye venner som jeg passer jevnlig, og en stor trygghet for hundeeierene. Når hundene kommer så forteller eierne at de er ivrige etter å løpe frem til døren som de kjenner igjen. Nylig flyttet jeg fra Skøyen til Lilleaker på Ullern. Leiligheten (56m2) ligger i 2. etg med heis og to balkonger, her er det luftig og rolig for hunden din. I sameiet er det frodig og privat felleshage, i tillegg finnes det fine turområder langs lysakerelven. Enkel ankomst til meg: – 42 og 23 bussen (3 min gange) Stopp: Vækerøveien – 13 trikken Lilleaker/Bekkestua (5 min gang) Stopp: Sollerud – T-bane linje 3 Kolsås ( 8–0 min gange) Stopp: Åsjordet – Gratis gjesteparkering til bil For å passe hunden din ønsker jeg at den er: – Trygg med å være hos andre/bli passet – Ikke er høylytt og bjeffer lenge – Kan være hjemme alene opptil 8t når jeg er på jobb i ukedagene – Lydig og går fint i bånd For direkte raskt kontakt, ring eller skriv til meg på 48268565. Ekstra: Via jobb driver jeg blant annet med sosiale medier og foto, og elsker derfor også å fotografere hunder og kjæleldyr. Med meg som hundepasser vil det også by på fine og profesjonelle hundebilder, og med deg og hunden din sammen også om ønskelig.

Christopher's hunder

Christopher har ingen hunder hjemme

Christopher's hjem

Balkong

Mer informasjon

Jeg har tidligere erfaring som hundelufter
Jeg har tidligere erfaring med å ha hunder på besøk

Plassering

5 anmeldelser

Nok en gang passet Christoffer hunden vår, og det var perfekt. Christoffer er en hyggelig, dyktig, kjærlig og trygg hundepasser som vi anbefaler på det sterkeste!

Christopher har passet hunden vår i påsken og vi kan absolutt anbefale Christopher! Han er veldig flink og omsorgsfull med hunden og hyggelig å forholde seg til . Og en fantastisk fotograf !

Christopher har blitt en fast hundepasser for oss. Da vet vi at hunden vår, Oskar, har det bra og er i trygge hender. Beviset på at Oskar trives sammen med Christopher er gjensynsgleden, når de treffes. Vi er veldig fornøyde med Christopher, og kunne ikke bedt om en bedre hundepasser. Trenger du hjelp med lufting og pass, så velg Christopher!

Christopher

Ullernchausseen C, 0284, Oslo

Christopher er midlertidig utilgjengelig

Slik booker du

Søk
Søk på postnummeret eller adressen din for å se godkjente, hjertevarme hundepassere i nærheten av deg.
Book din hundepasser
Når du har funnet den perfekte hundepasseren til hunden din, kan du sende en bookingforespørsel!
Meet & Greet
Arranger en meet & greet for å sikre at hundepasseren og hunden din passer godt sammen.
Klar ferdig gå!
Bookingen til hunden din begynner snart! Sørg for at du gir hundepasseren alt hunden din trenger: nok mat, en komfortabel seng, hundebåndet, veterinærkortet og favorittleketøy!