Maren avatar

Trygg og aktiv hundepasser

Maren

Øvre Åsvei, 1341, Slependen
2 Bookinger
2 Anmeldelser
Svar tid
omtrent en time
Svarprosent
100%

Om Maren

Min samboer og jeg har akkurat flyttet til en tomannsbolig på Slependen og er begge svært glad i hunder. Vi og ønsker å vente litt med å forplikte oss fulltid til egen hund, og passer derfor gjerne på din hund i mellomtiden:) Vi har de siste årene passet hunder for både familie, venner og kolleger, i alt fra en ettermiddag til fem sammenhengende uker. Hovedsakelig har vi passet to ulike irske settere, men også en flatcoated retriever og en gordon setter. Vi har nok en ekstra forkjærlighet for settere og retrievere. Vi er begge veldig glad i å gå/løpe/sykle lange turer, både i nærområdet etter jobb og på lengre ekspedisjoner i helgene. Vi tar gjerne med oss hunden på hyttetur i helgene, på skiturer eller jakt om den er trent. Nå har vi også fått oss hage og bor i landlige omgivelser, så nå er terskelen for utelek enda lavere. Hunden din får masse oppmerksomhet av oss inne også, da vi er veldig glad i kos og lek:-) Håper vi kan få gleden av å passe din hund!

Maren's hunder

Maren har ingen hunder hjemme

Mer informasjon

Jeg har barn hjemme

Plassering

2 anmeldelser

Maren passet Mango, vår Golden retriever på 13 måneder, i et døgn. Mango fikk gode turer og mye kos. Vi fikk statusoppdatering med bilder og følte oss veldig trygge på Maren. Kan anbefale Maren (samboer var ikke hjemme) som en trygg og pålitelig hundepasser. Kristin

Maren og Marius passet vår Golden Retriever, Mio, i ti dager. De tok svært godt vare på han og Mio fikk lange turer og mye omsorg. Vi fikk jevnlig utfyllende tilbakemeldinger om hvordan det stod til. Kan absolutt anbefale dem som hundepassere!

Maren

Øvre Åsvei, 1341, Slependen

Maren er midlertidig utilgjengelig

Slik booker du

Søk
Søk på postnummeret eller adressen din for å se godkjente, hjertevarme hundepassere i nærheten av deg.
Book din hundepasser
Når du har funnet den perfekte hundepasseren til hunden din, kan du sende en bookingforespørsel!
Meet & Greet
Arranger en meet & greet for å sikre at hundepasseren og hunden din passer godt sammen.
Klar ferdig gå!
Bookingen til hunden din begynner snart! Sørg for at du gir hundepasseren alt hunden din trenger: nok mat, en komfortabel seng, hundebåndet, veterinærkortet og favorittleketøy!