Service

Velge

Plassering

Sarpsborg

Avlevere

dd/MM/yyyy

Hunder

Hvor mye?

Hundepass i Sarpsborg

Finn pålitelige hundepassere i Sarpsborg for å passe hunden.

Gudog fordeler

Veterinær dekning
Gratis avbestilling
Godkjente hundepassere
Support og hjelp
Sikker betaling

Velg blant 8 pålitelige hundepassere i Sarpsborg

Beri: Ung student som er glad i dyr

Beri · Ung student som er glad i dyr

Fra 150kr
5.0 (1 Bookinger)
Døgnpass
Hundelufting
Hund og hus
Dagpass
Sarpsborg
En tillitsvekkende dame som tok seg godt av Chico. Fikk flere bilder og jeg følte meg trygg ved å la henne passe han :)
Melissa: Hundepasser i Skjeberg. Nedlagt gårdsbruk med inngjerdet privat tomt

Melissa · Hundepasser i Skjeberg. Nedlagt gårdsbruk med inngjerdet privat tomt

Fra 200kr
Hundelufting
Hund og hus
- 11.98 km
Alba: Jeg kan lufte og gå tur med hunden din!

Alba · Jeg kan lufte og gå tur med hunden din!

Fra 150kr
Hundelufting
Hund og hus
Dagpass
Fredrikstad - 13.30 km
Thomas: Hundepasser på 52 år som trives med hunder i alle størrelser.

Thomas · Hundepasser på 52 år som trives med hunder i alle størrelser.

Fra 250kr
5.0 (19 Bookinger)
Døgnpass
Hundelufting
Dagpass
Fredrikstad - 13.57 km
4 Gjentakende gjester
Veldig fornøyd, tydelig at Ronja hadde hatt et fint opphold hos Thomas og familien.
Helena : Hundepass for mindre hunder. Nær skogen, inngjerdet hage. Gode omtaler.

Helena · Hundepass for mindre hunder. Nær skogen, inngjerdet hage. Gode omtaler.

Fra 200kr
5.0 (18 Bookinger)
Døgnpass
Dagpass
Rakkestad - 19.82 km
2 Gjentakende gjester
Helena er en kjempeflink hundelufter! Hun kom til avtalt tidspunkt, tok hunden vår Molly med på en kjempefin tur i nærområdet vårt, sendte bilder underveis, og gjentok det samme neste dag. Molly ville ikke at Helena skulle gå da turen var omme! Vi kommer absolutt til å benytte oss av henne en annen gang og gir henne vår varmeste anbefaling
Mina Marie : Ei aktiv og hundeglad jente på 25 år

Mina Marie · Ei aktiv og hundeglad jente på 25 år

Fra 150kr
Hundelufting
Saltnes - 20.02 km
Liv Anita: Sykepleier som har god erfaring med hund (Border Collie).

Liv Anita · Sykepleier som har god erfaring med hund (Border Collie).

Fra 250kr
5.0 (7 Bookinger)
Døgnpass
Dagpass
Ryggebyen - 22.17 km
1 Gjentakende gjester
Vi følte oss trygge på at hunden vår ble godt ivaretatt når hun ble plassert hos Liv. Her fikk hun lange turer og mye lek og oppmerksomhet. Og vi fikk mye informasjon og bilder underveis i oppholdet. Vi kommer helt sikkert til og plassere vår hund hos Liv igjen når vi har behov. Bjørn

Hundepassere i Sarpsborg

5 (19 Anmeldelser)

8 kjærlige hundepassere i Sarpsborg

Gjennomsnittspris på 343 kr per natt

19 anmeldelser av hundepassere

Priser fra 250 kr per natt

Hvordan finner jeg pålitelig hundepass i Sarpsborg?

Med 8 kjærlige hundepassere tilgjengelig for å passe hunden din i Sarpsborg, kunne det ikke være enklere å finne den perfekte matchen for hunden din! Alt du trenger å gjøre er:

  • Bruk Sarpsborg kartet for å søke etter pålitelige hundepassere nær deg.
  • Book: Send melding til hundepassere nær deg for å finne den perfekte matchen for hunden din, og book enkelt online.
  • Slapp av: Hunden din får en hjemme-væk-fra-hjemmet ferie, og du får daglige foto- og meldingsoppdateringer.

Hvor mye koster hundepass i Sarpsborg?

Den gjennomsnittlige prisen for hundepass i Sarpsborg er 343 kr. per natt. En standard hundepass booking i Sarpsborg varer vanligvis 7 dager og koster 2985 kr. Dog kan hundeeiere også finne pålitelig hundepass i Sarpsborg fra kun 250 kr. per natt.

Er det trygt å bruke hundepassere i Sarpsborg?

Absolutt! Med 33 fullførte hundepass bookings & 19 positive anmeldelser fra hundeeiere, skiller Gudogs hundepassere seg ut fra mengden! Enhver hundepasser må også bestå vår grundige screeningprosess, inkludert en full vurdering av deres erfaring, profesjonelle kvalifikasjoner og anmeldelser fra hundeeiere. Som et resultat er kun 13% av hundepasser-søkerne i Sarpsborg blitt godkjent for å delta i Gudog de siste 12 månedene. For ekstra sikkerhet:

  • Anbefaler vi alle hundeeiere å planlegge et kjemimøte før noen booking for å introdusere hunden sin personlig og sikre at det er god kjemi.
  • Enhver booking gjort gjennom Gudog er dekket av vår veterinærdekning for ekstra sikkerhet i nødstilfeller.

Hvor lang tid i forveien bør jeg bestille hundepass i Sarpsborg?

I gjennomsnitt bestiller hundeeiere i Sarpsborg hundepass 22 dager i forveien. Vi anbefaler å bestille så tidlig som mulig for å unngå travle perioder og sikre tilgjengeligheten til din foretrukne hundepasser, spesielt i travle perioder som sommeren.

Hvor mye koster hundepass for to hunder i Sarpsborg?

Mange hundepassere i Sarpsborg tilbyr en rabattert pris for ekstra hunder under en hundepass booking. Med en rabatt på 50% vil den gjennomsnittlige prisen per natt for to hunder være 514 kr. Siden prissettingen kan variere blant hundepassere, er det viktig å kommunisere direkte med den valgte hundepasseren for å bekrefte de nøyaktige prisene.

Kan jeg møte hundepasseren før en hundeinternatbestilling i Sarpsborg?

Selvfølgelig! Når du har bekreftet bestillingen din med din valgte hundepasser for hundeinternat i Sarpsborg, anbefaler vi at alle hundeeiere organiserer et møte og hilsen. Dette gir deg en mulighet til å oppleve hundepasserens hjem, diskutere viktige detaljer om din hunds pleiebehov og sikre at din hund og hundepasseren er en perfekt match. Husk, du kan avbestille en bestilling på Gudog når som helst for 100% refusjon opptil 3 dager før bestillingen begynner.

Kan jeg finne en hundepasser i Sarpsborg som passer til min hunds spesifikke behov?

Gudog er den foretrukne hundepassningsappen! Med 8 hundepassere tilgjengelig i Sarpsborg, avhenger det ideelle matchet av din hunds spesifikke preferanser. Uansett om hunden din er vennlig mot andre hunder, trenger åpne områder eller krever spesialisert medisinsk pleie, har Gudog en hundepasser som er skreddersydd for din pelskledde venn. Vi anbefaler å sammenligne flere hundepassers profiler, inkludert anmeldelser fra andre hundeeiere, før du velger den rette hundepasseren for deg og hunden din.

Kan jeg finne en hundepasser i Sarpsborg som ikke har barn?

Selvfølgelig! Hundepassere i Sarpsborg vil spesifisere på sine Gudog-profiler om det vil være barn til stede under en hundepassningsbooking. Når du velger den perfekte hundepasseren, er det viktig å gjennomgå disse detaljene og kommunisere dine hunds personlige krav, som deres oppførsel med barn, detaljert før en booking. Dette sikrer at den valgte hundepasseren fullt ut forstår din hunds spesifikke behov og er forberedt på å ta passende forholdsregler.

Vil hundepassere i Sarpsborg gå turer med hunden min under en booking?

Absolutt, daglige turer er en del av hundepassningspakken i Sarpsborg. Gudogs hundepassere er forpliktet til å gi hunden din en hjemme-væk-fra-hjemmet opplevelse som sikter på å opprettholde deres nåværende mosjonsrutine, inkludert turer og varighet. Denne tilnærmingen sikrer at hundens mosjonsrutine forblir så konsistent som mulig, slik at deres mentale stimuleringsbehov oppfylles under en booking. Før bookingen anbefaler vi at du diskuterer dine hunds spesifikke mosjonspreferanser og rutiner med hundepasseren din for å sikre at de fullt ut kan imøtekomme hundens behov.

Hva om hundepasseren min avlyser en hundepassningsbooking i Sarpsborg?

Mens det er sjeldent for en hundepasser å avlyse en booking i Sarpsborg, er Gudog-teamet klare til å støtte deg og minimere eventuelle ulemper i tilfelle av en avlysning. Du kan valgfritt søke etter en annen hundepasser selv eller kontakte Gudog på info@gudog.com, slik at vi kan koble deg til andre kjærlige hundepassere i ditt område.

Kan jeg avbestille en hundepassningsbooking i Sarpsborg?

Selvfølgelig! Du kan avbestille en hundepassningsbooking i Sarpsborg når som helst. Hvis du avbestiller minst 3 dager før bookingen begynner, vil du motta en full refusjon, men avbestillinger etter denne perioden vil resultere i en avgift på 50%. Denne politikken anerkjenner at hundepassere har reservert og forberedt spesifikke datoer for din booking og muligens har avvist andre bookinger i mellomtiden. For å unngå eventuelle ulemper eller ekstra kostnader, anbefaler vi å avbestille bookingen så tidlig som mulig hvis planene dine endres.

Vil hundepassere i Sarpsborg følge hundens normale fôringsrutine?

Absolutt, for å opprettholde hundens normale fôringsrutine vil hundepassere i Sarpsborg følge den tidsplanen du gir så nært som mulig. Det er imidlertid hundeeierens ansvar å levere hundemat for enhver booking for å sikre konsistens i hundens kosthold.

Slik booker du

Søk
Søk på postnummeret eller adressen din for å se godkjente, hjertevarme hundepassere i nærheten av deg.
Book din hundepasser
Når du har funnet den perfekte hundepasseren til hunden din, kan du sende en bookingforespørsel!
Meet & Greet
Arranger en meet & greet for å sikre at hundepasseren og hunden din passer godt sammen.
Klar ferdig gå!
Bookingen til hunden din begynner snart! Sørg for at du gir hundepasseren alt hunden din trenger: nok mat, en komfortabel seng, hundebåndet, veterinærkortet og favorittleketøy!

Gudog Fordeler