Service

Dagspass

Plassering

Sarpsborg

Avlevere

dd/MM/yyyy

Hunder

Hvor mye?

Dagspass i Sarpsborg

Finn en pålitelig hundepasser i Sarpsborg for å passe hunden din i løpet av dagen

Gudog fordeler

Veterinær dekning
Gratis avbestilling
Godkjente hundepassere
Support og hjelp
Sikker betaling

Velg blant 5 hundepassere som tilbyr dagspass for hunder i Sarpsborg

Dagpass i Sarpsborg

5 (19 Anmeldelser)

6 kjærlige hundepassere i Sarpsborg

Gjennomsnittspris på 269 kr per dag

19 hundedagpass

Priser fra 175 kr per dag

Hvordan finner jeg pålitelig hundepass i nærheten av meg i Sarpsborg?

Det er enkelt å finne pålitelig hundepass i Sarpsborg med Gudog!! Med 6 høyt kvalifiserte hundepassere, klare til å gi din firbente venn best mulig omsorg, enten hjemme hos deg eller hos dem. Alt du trenger å gjøre er:

  • Søk: Bruk Sarpsborg-kartet for å finne pålitelige hundepassere som tilbyr hundepass nær deg.
  • Book: Send melding til det perfekte matchet for din hund, arranger et personlig møte og book via Gudog.
  • Fotooppdateringer: Din hund nyter best mulig personlig omsorg, lek og kjærlighet, mens du mottar fotooppdateringer hele dagen.

Hvor mye koster hundepass i Sarpsborg?

Prisen for hundepass i Sarpsborg er designet for å passe til ulike budsjett, fra så lite som 175 kr. per dag til en gjennomsnittlig pris på 525 kr. per dag. Hundeeiere kan søke blant over 6 på Gudog for å finne en betrodd hundepasser som passer deres budsjett og deres hunds spesifikke behov.

Er hundepass i Sarpsborg trygt?

Absolutt! Med 96 dagers pass og 19 positive anmeldelser fra hundeeiere, er Gudog-hundepassere de beste i bransjen. Alle Gudog-passere må også bestå en omfattende screening av deres erfaring, faglige kvalifikasjoner, bilder og anmeldelser fra hundeeiere. I løpet av de siste 12 månedene har kun 14% av passere i Sarpsborg blitt godkjent for å bli en del av Gudog. For ekstra sikkerhet:

  • Vi anbefaler at alle hundeeiere arrangerer et møte før booking for å se passernes hjemmemiljø og sikre en god match for deres hund.
  • Hvert opphold på Gudog inkluderer veterinærdekning for din hund, for ekstra ro i sinnet.

Hvor lang tid i forveien bør jeg booke hundepass i Sarpsborg?

I gjennomsnitt booker hundeeiere i Sarpsborg pass 12 dager i forveien for startdatoen for deres booking. For en stressfri opplevelse anbefaler vi alle hundeeiere å bekrefte hundens passningsbooking så tidlig som mulig, da tilgjengelighet kan fylles raskt.

Hvor mye koster hundepass for to hunder i Sarpsborg?

De fleste hundepassere i Sarpsborg tilbyr redusert pris for en ekstra hund i en passningsbooking. Med 50% rabatt vil den forventede gjennomsnittlige daglige prisen være 404 kr. for to hunder. Da priser kan variere, er det best å snakke direkte med din pasningspasser for å bekrefte spesifikke priser basert på din hunds individuelle behov.

Kan jeg møte hundepasseren før en dagpassbooking i Sarpsborg?

Selvfølgelig! Når du har bekreftet bestillingen din med din valgte hundepasser for dagpass i Sarpsborg, anbefaler vi at alle hundeeiere organiserer et møte og hilsen. Dette gir deg mulighet til å se hundepasserens hjem, diskutere viktige detaljer om din hunds pleiebehov og sikre at din hund og hundepasseren er en perfekt matchning. Husk, du kan avbestille en bestilling på Gudog når som helst for 100% refusjon opptil 3 dager før bestillingen begynner.

Hvordan kan jeg finne en hundepasser i Sarpsborg som passer til min hunds spesifikke behov?

Med 6 Gudog-hundepassere tilgjengelige i Sarpsborg er det enkelt å finne det ideelle matchet for din hund! Uansett om din hund er sjenert overfor andre kjæledyr, krever omfattende mosjon eller trenger spesiell medisinsk omsorg, er den rette pasningspasseren klar til å ta vare på din hund som en del av familien. Søk etter hundepassere nær deg, sammenlign profiler, arranger et møte og match din hund med deres nye beste venn.

Kan jeg booke hundepass i mitt eget hjem i Sarpsborg?

Selv om de fleste hundepassere tilbyr pass i sitt eget hjem, betyr Gudogs nettverk av 6 pasningspassere i Sarpsborg at du enkelt kan finne et match som oppfyller dine spesifikke behov. Bare bruk kartfunksjonen eller søkelisten ovenfor for å sammenligne passere og oppdag det ideelle for din hunds preferanser. Deretter kan du direkte sende melding til passeren for å planlegge en booking som fungerer for deg, din hund og din pasningspasser.

Slik booker du

Søk
Søk på postnummeret eller adressen din for å se godkjente, hjertevarme hundepassere i nærheten av deg.
Book din hundepasser
Når du har funnet den perfekte hundepasseren til hunden din, kan du sende en bookingforespørsel!
Meet & Greet
Arranger en meet & greet for å sikre at hundepasseren og hunden din passer godt sammen.
Klar ferdig gå!
Bookingen til hunden din begynner snart! Sørg for at du gir hundepasseren alt hunden din trenger: nok mat, en komfortabel seng, hundebåndet, veterinærkortet og favorittleketøy!

Gudog Fordeler