Malin avatar

To aktive studenter med mye erfaring

Malin

Fagabergvegen, 2624, Lillehammer
6 Bookinger
4 Anmeldelser
Svarprosent
100%

Om Malin

Hei Jeg og min samboer bor sentralt i Lillehammer. Begge to har vokst opp med hunder og trives godt sammen med både små og store. I tilegg har jeg erfaring fra førstegangstjenesten, der jeg var hunderøkter og sto for daglig omsorg og aktivisering av tjenestehundene. En av oss er stort sett alltid hjemme, så hunden din vil sjeldent være alene hos oss. Vi er glad i friluftsliv og bor i nærheten av gode turstier, så med oss kan du være trygg på at hunden din får en aktiv hverdag.

Malin's hunder

Malin har ingen hunder hjemme

Mer informasjon

Jeg har tidligere erfaring med å ha hunder på besøk
Jeg har en bil som er egnet for transport av hunder
Jeg kan gi oral medisin
Jeg har en kvalifikasjon innen dyrepleie

Plassering

4 anmeldelser

Malin og hennes samboer har tatt veldig godt vare på hunden vår. Hunden vår hadde også nettopp vært syk før enn hun skulle være hos Malin, som betydde at hun trengte medisiner og litt mer ro og omsorg enn ellers. Dette ivaretok Malin på en super måte. Vi kontakter gjerne Malin igjen når vi trenger hundepass.

Enkelt å kommunisere med Malin. Tara virket rolig og fornøyd når vi plukket henne opp igjen. Fint at Tara fikk gått lang tur begge dager hun var hos Malin Hilsen Sissel og Emil

Min hund ble veldig godt ivaretatt, det er sporty folk som er ute i naturen med hunden og har mye erfaring. Kan gi mine beste anbefalinger. Kommer til å bruke dem igjen.

Malin

Fagabergvegen, 2624, Lillehammer

Malin er midlertidig utilgjengelig

Slik booker du

Søk
Søk på postnummeret eller adressen din for å se godkjente, hjertevarme hundepassere i nærheten av deg.
Book din hundepasser
Når du har funnet den perfekte hundepasseren til hunden din, kan du sende en bookingforespørsel!
Meet & Greet
Arranger en meet & greet for å sikre at hundepasseren og hunden din passer godt sammen.
Klar ferdig gå!
Bookingen til hunden din begynner snart! Sørg for at du gir hundepasseren alt hunden din trenger: nok mat, en komfortabel seng, hundebåndet, veterinærkortet og favorittleketøy!