Dogley Banner
Dogley er nå en del av Gudog-familien! Du kan logge inn med Dogley-pålogging. Finn en kjærlig hundepasser i nærheten av dig og Gudog. Pålogging med Facebook er ikke tilgjengelig for øyeblikket. Hvis du vil logge på nå, kan du gjøre det med e-posten din og tilbakestille passordet ditt.
Liv Anita avatar

Sykepleier som har god erfaring med hund (Border Collie).

Liv Anita

Rygge Haveby D, 1580, Ryggebyen
1 Gjentakende gjester
7 Bookinger
1 Anmeldelser

Om Liv Anita

Hei! Jeg er ei jente som brått var blitt 50 (egentlig 52) men har ennå MYE å gi av meg selv. Dette vil jeg gjerne gjøre ved å holde på med noe jeg elsker, og det er å få lov å passe hunder som jeg kan gå lange turer med, leke med, bruke kunnskapen jeg har fra hundetreningen og jeg har også en agility tunnel og hinder som er morsom trening for den hunden det passer for. Jeg har hatt med hunden min på 6 lydighetskurs og det er skikkelig moro å trene hund, spesielt når du ser resultatet Det er mange flotte turområder hvor jeg bor, jeg bor landlig til. Min Border Collie er ikke her hele tiden, den tilbringer en del tid med min datter, så hvis du har en hund som ikke går sammen med en hannhund så skal hunden få være hos min datter. Han er 3 år og veldig leken og snill for den hunden han evt skulle gå fint sammen med. Jeg kommer til å behandle din hund like godt som om det var min egen. Du må gjerne komme med ønsker om hvordan du vil hunden din skal ha det her, hva den er vant til så skal jeg føye meg etter dine ønsker. Jeg har det meste av hundeutstyr så du trenger ikke ha med deg så mye. Men så klart ta med det du ønsker selv. Du setter reglene og så skal jeg følge dem. Jeg har 2 katter men de er vant til hunder. De bryr seg ikke om hundene og holder seg på avstand. JEG GLEDER MEG TIL Å PASSE HUNDEN DIN!

Liv Anita's hunder

Liv Anita har ingen hunder hjemme

Mer informasjon

Jeg har barn hjemme

Tjenester og priser

Veterinærdekning og 24/7 telefonstøtte inkludert

Døgnpass

Overnatting i hundepassers hjem
kr350
Helligdagspris
kr500
Jeg tar imot hunder i alle størrelser
Inkludert valper

Dagpass

Dagspass i hundepassers hjem
kr250
Helligdagspris
kr400
Jeg tar imot hunder i alle størrelser
Inkludert valper

Tilgjengelighet

september 2023

ma
ti
on
to
fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Tilgjengelig
Reservert
Utilgjengelig
Tilgjengelighet oppdatert for fire måneder siden

Plassering

1 anmeldelse

Vi følte oss trygge på at hunden vår ble godt ivaretatt når hun ble plassert hos Liv. Her fikk hun lange turer og mye lek og oppmerksomhet. Og vi fikk mye informasjon og bilder underveis i oppholdet. Vi kommer helt sikkert til og plassere vår hund hos Liv igjen når vi har behov. Bjørn

Liv Anita

Rygge Haveby D, 1580, Ryggebyen

Gudog Fordeler

Slik booker du

Søk
Søk på postnummeret eller adressen din for å se godkjente, hjertevarme hundepassere i nærheten av deg.
Book din hundepasser
Når du har funnet den perfekte hundepasseren til hunden din, kan du sende en bookingforespørsel!
Meet & Greet
Arranger en meet & greet for å sikre at hundepasseren og hunden din passer godt sammen.
Klar ferdig gå!
Bookingen til hunden din begynner snart! Sørg for at du gir hundepasseren alt hunden din trenger: nok mat, en komfortabel seng, hundebåndet, veterinærkortet og favorittleketøy!