Dogley Banner
Dogley er nå en del av Gudog-familien! Du kan logge inn med Dogley-pålogging. Finn en kjærlig hundepasser i nærheten av dig og Gudog. Pålogging med Facebook er ikke tilgjengelig for øyeblikket. Hvis du vil logge på nå, kan du gjøre det med e-posten din og tilbakestille passordet ditt.
Maj avatar

Søker potevenner

Maj

Gullstølslien, 5153, Bergen
2 Gjentakende gjester
6 Bookinger
3 Anmeldelser
Sist sett på
sju dager siden
Svar tid
omtrent to timer
Svarprosent
100%

Om Maj

Hei alle hundevenner :) Jeg er en tålmodig og omsorgsfull kvinne på 32 år, og jeg hadde min egen hund i 12 år (fra valp til senior). Han var en nydelig BorderCollie-blanding. Etter at jeg måtte ta farvel med ham i september 2022, ønsker jeg å være tilgjengelig for å passe andres hunder. Jeg har egen erfaring med hvordan det er å overlate sin elskede pels-venn til andre, særlig første gang, og jeg ønsker å være en hundepasser som skaper trygghet for hund og eier. Jeg bor alene i en romslig leilighet med litt hage utenfor, og liker å gå turer i skogen. Vi avtaler hvilke behov din hund har. Jeg lever et rolig liv i hverdagen, og er hjemme eller på tur i naturen det meste av tiden. Jeg har rom for hund i både hus og hjerte! Hund som skal passes hos meg: - må være stueren - må takle å være alene i noen timer (uten å bjeffe eller finne på å ødelegge noe inne når den evt er alene hjemme) Ang. hunder med separasjonsangst el.l.: I noen tilfeller vil jeg over få dager kunne passe, ved å tilrettelegge for at jeg ikke trenger å dra fra hunden på noe tidspunkt - må kunne gå fint i bånd (innenfor rimelighetens grenser) - må kunne takle passering av andre hunder på tur - får lov til å være i sofaen :) Annet: Jeg har kun mulighet for å passe 1 hund om gangen. Bruk av åpent hundebur inne er greit hvis det er hundens trygge sted, men da skal bruken være 100 % frivillig for hunden. Jeg strekker meg langt for å skape trygghet når jeg får lov til å ta vare på en hund, og unngår så langt det er mulig å dra fra hunden den første dagen av døgnpass. Døgnpass inkluderer selvfølgelig mye kos og oppmerksomhet, avtalte måltider, turer og lek inne/ute mm. Jeg påtar meg ikke ren lydighetstrening/oppdragelse. Har bil tilgjengelig ved bruk av tilpasset hunde-bilsele, men ikke plass til større bil-bur. Jeg oppdaterer eier om hvordan hunden har det, med tekst og bilder underveis :) Før hundepass: - Husk å skrive rase, kjønn og alder på hunden når du tar kontakt, det gir et bilde av hva som kreves - Lufting av hund (dvs kun tur uten pass hos meg) tilbys kun hvis det er kort avstand fra meg til eier og hund - Skriv nødvendig informasjon hvis hunden har sykdom/bruker medisin Jeg avtaler ALLTID et uforpliktende treff med hund og eier før evt døgnpass! Velkommen til å ta kontakt og/eller sende forespørsel om hundepass/ferieopphold for hunden din :)

Maj's hunder

Maj har ingen hunder hjemme

Maj's hjem

Hage

Mer informasjon

Jeg har tidligere erfaring som hundelufter
Jeg har tidligere erfaring med å ha hunder på besøk
Jeg kan gi referanser ved forespørsel
Jeg har en bil som er egnet for transport av hunder

Tjenester og priser

Veterinærdekning og 24/7 telefonstøtte inkludert

Døgnpass

Overnatting i hundepassers hjem
kr350
Helligdagspris
kr400
Jeg tar imot hunder opptil 18 kg
Inkludert valper

Hundelufting

En times tur i nabolaget
kr150
Helligdagspris
kr180
Jeg tar imot hunder opptil 18 kg
Inkludert valper

Dagpass

Dagspass i hundepassers hjem
kr350
Helligdagspris
kr400
Jeg tar imot hunder opptil 18 kg
Inkludert valper

Tilgjengelighet

september 2023

ma
ti
on
to
fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Tilgjengelig
Reservert
Utilgjengelig
Tilgjengelighet oppdatert for sju dager siden

Plassering

3 anmeldelser

Vi må bare takke Maj for flott hundepass. Vi har en litt sær, usikker eldre puddel som var så heldig å komme til henne. Føltes trygt for oss, hun sendte oss masse bilder fra turer, og hjemme på sofaen. Hun fortalte hvordan det stod til hele veien. For en rolig behagelig dame, hun har virkelig hundetekke. Timmie er kjent for å være litt av en enmannshund. Hun var helt perfekt for ham, lot han få den tiden han trengte for å bli trygg. Vi kan virkelig anbefale å levere hunden til henne. Kommer gjerne tilbake.

For en hundepasser! Hunden vår fikk den beste pleie og omsorg, som vi bare kunne drømme om. De to storkoste seg sammen og vi fikk jevnlig meldinger og bilder de to ukene som de var sammen. Maj er utrolig flink med hunder og har en varm, trygg og god tilnærming. Det er lett å se at hun er glad i dyr. Maj er en hundepasser som jeg kan anbefale på det varmeste og vi kommer absolutt til å spørre henne igjen.

Maj passet hunden vår i åtte dager og den var svært godt ivaretatt hele tiden. Da vi hentet henne var hunden usikker på om den skulle komme med oss eller bli med Maj. Hundepasser kan anbefales, og vi kommer helt sikkert til å spørre henne igjen.

Maj

Gullstølslien, 5153, Bergen

Gudog Fordeler

Slik booker du

Søk
Søk på postnummeret eller adressen din for å se godkjente, hjertevarme hundepassere i nærheten av deg.
Book din hundepasser
Når du har funnet den perfekte hundepasseren til hunden din, kan du sende en bookingforespørsel!
Meet & Greet
Arranger en meet & greet for å sikre at hundepasseren og hunden din passer godt sammen.
Klar ferdig gå!
Bookingen til hunden din begynner snart! Sørg for at du gir hundepasseren alt hunden din trenger: nok mat, en komfortabel seng, hundebåndet, veterinærkortet og favorittleketøy!

Andre byer med hundepassere i nærheten av Bergen