Helena  avatar

Voksent, omsorgsfullt hundepass nær skogen. Inngjerdet hage.

Helena

Heierhageveien, 1892
2 Gjentakende gjester
18 Bookinger
2 Anmeldelser

Om Helena

OM OSS: Omsorgsfullt hundepass tilbys av to voksne i enebolig med inngjerdet hage i landlige omgivelser nær skogen. Vi har hatt gleden av å passe og bli kjent med mange hunder, og har fått nyttig innsikt og erfaring om hundehold og ulike raser. Han har også god erfaring fra tidligere hundehold. Vi har en trygg, rolig og sosial tispe på 8 kg med godt språk som vi har vært så heldige å overta. Hun kommer veldig godt overens med andre hunder. Vi kan vise til mange gode omtaler (>50) og sender gjerne link til disse. MERK at hunden (unntak: ung valp) * må være stueren * må kunne være alene hjemme i noen timer Vi tilbyr altså ikke pass ved separasjonsangst dessverre. Hunden vil imidlertid ikke få lange dager alene hjemme, da jeg er mye hjemme. Skogen ligger like ved så det vil det bli korte og lengre turer. Tispe med løpetid og hannhund som markerer inne: 50 kr i tillegg per dag. Tispetruser/ markeringsbeskyttelse må da medbringes. Vi tar forhåndsregler mtp sikkerhet. Det er inngjerdet hage ut fra stuen. Bånd/langlinebruk og evt GPS brikke på tur. Ytterdører holdes låst og i bil sikres hunden med sikkerhetssele evt i eget bur. Ønsker du/dere pass? Fortell da om hunden, oppgi rase(r) og om hunden har spesielle behov eller utfordringer. Henting/ levering kan evt være mulig mot et tillegg. Velkommen til å ta kontakt ved spørsmål. Kom gjerne og hils på om du/dere vurderer å la oss passe hunden din. Tillit og trygghet for alle parter er viktig for oss. Vi svarer som regel kjapt :)

Helena 's hunder

Helena har ingen hunder hjemme

Mer informasjon

Jeg har barn hjemme

Tjenester og priser

Veterinærdekning og 24/7 telefonstøtte inkludert

Døgnpass

Overnatting i hundepassers hjem
225kr
Helligdagspris
225kr
Pris for valp
225kr
Pris for ekstra hund
225kr
Jeg tar imot hunder opptil 18 kg
Inkludert valper

Dagpass

Dagspass i hundepassers hjem
245kr
Helligdagspris
245kr
Pris for valp
245kr
Pris for ekstra hund
245kr
Jeg tar imot hunder opptil 18 kg
Inkludert valper

Tilgjengelighet

april 2024

ma
ti
on
to
fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Tilgjengelig
Reservert
Utilgjengelig
Tilgjengelighet oppdatert for ti måneder siden

Plassering

2 anmeldelser

Helena er en kjempeflink hundelufter! Hun kom til avtalt tidspunkt, tok hunden vår Molly med på en kjempefin tur i nærområdet vårt, sendte bilder underveis, og gjentok det samme neste dag. Molly ville ikke at Helena skulle gå da turen var omme! Vi kommer absolutt til å benytte oss av henne en annen gang og gir henne vår varmeste anbefaling

Helena lufta Biggie for oss ein kveld me hadde andre planar. Ho henta Biggie heime og lufta han i 45min. Biggie var glad og fornøyd når han kom tilbake. Ho er tydeleg vant med hundar og hadde godt lag med Biggie. Me anbefalar Helena!

Helena

Heierhageveien, 1892

Gudog Fordeler

Slik booker du

Søk
Søk på postnummeret eller adressen din for å se godkjente, hjertevarme hundepassere i nærheten av deg.
Book din hundepasser
Når du har funnet den perfekte hundepasseren til hunden din, kan du sende en bookingforespørsel!
Meet & Greet
Arranger en meet & greet for å sikre at hundepasseren og hunden din passer godt sammen.
Klar ferdig gå!
Bookingen til hunden din begynner snart! Sørg for at du gir hundepasseren alt hunden din trenger: nok mat, en komfortabel seng, hundebåndet, veterinærkortet og favorittleketøy!

Andre tjenester for hunder i {{city}}