Dogley Banner
Dogley er nå en del av Gudog-familien! Du kan logge inn med Dogley-pålogging. Finn en kjærlig hundepasser i nærheten av dig og Gudog. Pålogging med Facebook er ikke tilgjengelig for øyeblikket. Hvis du vil logge på nå, kan du gjøre det med e-posten din og tilbakestille passordet ditt.
Stine Lynn Daae  avatar

Omsorgsfull og pålitelig hundepasser

Stine Lynn Daae

Gamle Kongevei, 3170, Tønsberg

Om Stine Lynn Daae

OBS!! Jeg tar ikke imot ukastrerte hanhunder ♥ ♥ Jeg gleder meg alltid til turen med deg. Jeg finner slik ro når du vandrer med meg. Det er ingen tvil du er min beste venn, logrer med halen igjen og igjen. Når dagen er over og søvnen er nær, jeg klapper din pels for du er meg så kjær.” ♥ ❤️ Jeg er en kvinne og pedagog (barnehagelærer) på 37 år som er hundepasser på hobbybasis og bor i Tønsberg. Nå har jeg vært hundepasser i 11 år og trives godt! :) I 2010 fikk jeg en valp som var blanding av border collie og Flatcoated retriever. Sammen med han tok jeg valpekurs, grunnkurs og VK1 hos GiLabb. Han døde i 2020, og jeg har nå en tispe som ble født 03.09.22. Hun heter Iris og er blanding av labrador, mellompuddel, spansk vannhund, toller og border collie. Helt nydelig jente! Iris og jeg har tatt valpekurs gjennom DinHundeskole. I tillegg til dette har jeg tatt flere digitale kurs med Oslo hundeskole og har fått mye skryt av hvor fine, trygge og godt oppdratt mine hunder er. Her hos meg har jeg 1,3 mål med inngjerdet hage! Det er over 200kvm i eneboligen og hundene har masse plass å boltre seg på og utforske 😊 Noe av det viktigste for meg er at hundene føler at de er en del av flokken. Derfor får de være med på det meste jeg gjør og møte mange forskjellige fine mennesker og hunder, og varierte steder. Jeg er aktiv med hundene flere timer om dagen, og da får de både tur, lek, og sosialisering. Hunden får den tiden den trenger til å bli kjent med meg og det skjer på hundens premisser. Hunden din må kunne komme overens med andre hunder og være god på kommunikasjon med andre hunder. Jeg kan dessverre ikke ta imot hunder som bjeffer/varsler mye. Hunden må klare å være stille og rolig inne. Siden jeg har inngjerdet hage er det viktig at hunden ikke bjeffer på folk, hunder og lyder rundt. Hunden må klare å ikke dra for hardt i båndet om den er stor og sterk. Hunden må kunne være alene hjemme noen timer, så jeg får mulighet til å gjøre ærender og dra på trening osv. Jeg har også en kveldsjobb to ganger i uka på ca 3 timer. Jeg har ikke hunder på soverommet, så de må kunne sove i stua om natten. OBS!! Jeg passer en ukastrert hanhund fast mandager -torsdager som ikke går overens med andre ukastrerte hanhunder. Send en melding om deg og din hund og hva du tenker rundt hundepassingen du ser etter, så vi kan finne ut om jeg passer som hundepasser for din hund. Priser - ekstra Valper/unghund(fram til 18md) 50kr ekstra pr døgn Tisper i løpetid 50kr ekstra pr døgn Hanhunder som markerer inne 50kr ekstra pr døgn (de må også ha med markeringsbånd) Medisiner/annet 50kr ekstra pr døgn

Stine Lynn Daae 's hunder

Stine Lynn Daae har ingen hunder hjemme

Stine Lynn Daae 's hjem

Total størrelse på utendørsområde: 1300 m²

Hage
Terrasse

Mer informasjon

Jeg har tidligere erfaring som hundelufter
Jeg har tidligere erfaring med å ha hunder på besøk
Jeg kan gi referanser ved forespørsel
Jeg har en bil som er egnet for transport av hunder
Jeg kan gi oral medisin
Jeg har en kvalifikasjon innen dyrepleie
Jeg har frivillig arbeidserfaring fra dyrevernsorganisasjoner

Tjenester og priser

Veterinærdekning og 24/7 telefonstøtte inkludert

Døgnpass

Overnatting i hundepassers hjem
kr400
Helligdagspris
kr420
Jeg tar imot hunder i alle størrelser

Tilgjengelighet

september 2023

ma
ti
on
to
fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Tilgjengelig
Reservert
Utilgjengelig
Tilgjengelighet oppdatert for omtrent to måneder siden

Plassering

Stine Lynn Daae

Gamle Kongevei, 3170, Tønsberg

Gudog Fordeler

Slik booker du

Søk
Søk på postnummeret eller adressen din for å se godkjente, hjertevarme hundepassere i nærheten av deg.
Book din hundepasser
Når du har funnet den perfekte hundepasseren til hunden din, kan du sende en bookingforespørsel!
Meet & Greet
Arranger en meet & greet for å sikre at hundepasseren og hunden din passer godt sammen.
Klar ferdig gå!
Bookingen til hunden din begynner snart! Sørg for at du gir hundepasseren alt hunden din trenger: nok mat, en komfortabel seng, hundebåndet, veterinærkortet og favorittleketøy!