Rekruttering av hundepassere

Få betalt for å tilbringe tid med hunder!

Hvordan Fungerer Gudog?

Velg dine egne priser og tilgjengelighet

På profilen din kan du bestemme hvor mye du vil ha betalt for tjenestene du tilbyr. Du kan administrere kalenderen din direkte i Gudog-appen.

Ta vare på hunder som matcher dine preferanser

Velg hvilke typer hunder du vil passe på, størrelsene du godtar i hjemmet ditt, om du vil passe valper, for å sikre en perfekt opplevelse.

Veterinærdekning for alle bookinger

Alle bookingersom gjøres gjennom Gudog inkluderer veterinærdekning for gjestehundene dine i nødstilfeller. Dette betyr større trygghet for deg!

Tjenester

Døgnpass

Overnatting for hunden din hjemme hos en utvalgt hundepasser. Ikke glem å ta med mat, godbiter, sengetøy, veterinærinformasjon og favorittleker.

Lufting

En 60 minutters gåtur for hunden din. Henting og levering vil skje hos deg.

Dagspass

Få hunden din passet i opptil 10 timer i løpet av dagen hjemme hos en Gudog hundepasser.

Hvordan blir du hundepasser?


1

Registrer deg på Gudog og last ned appen for å fullføre søknaden. Spesifiser dine preferanser, hvilke tjenester du ønsker å tilby og fullfør profilen din så grundig som mulig for å sikre at den kan godkjennes av teamet vårt. Mens du venter på godkjenning, kan du administrere tilgjengeligheten din i kalenderen din.

2

Når hundepasserprofilen din er godkjent av teamet vårt, vil du kunne motta bookingforespørsler. Jo flere bookinger du godtar og jo bedre service du yter, desto høyere blir rangeringen din i søk i byen din

3

Vi vet at det viktigste for deg er å tilbringe tid med søte hunder, men å tjene litt ekstra penger er heller ikke dårlig. Alle betalinger er sikre og foregår gjennom vår betalingsplattform.

Gudog Garanti

Gudog Garanti

Alle bookingergjennom Gudog har veterinærdekning i nødstilfeller

Trygg og enkel nettbetaling

Supportteamet vårt er alltid klar til å hjelpe deg

Tjen penger ved å ta vare på søte hunder!

Når hundepasserprofilen din er godkjent, kan hundrevis av hundeeiere kontakte deg